Vuggestuen Aagaarden er en forholdsvis nyoprettet vuggestue. Vi startede d. 1.2 2017 i midlertidige lokaler på Annebergvej 6-8 med en normering på 22 børn. D. 4. maj 2018 flyttede vi i vores permanente lokaler på Sankt Mortens Gade 4, 9000 Aalborg og har nu en normering på 26 børn.

Vi er beliggende i centrum, med gode fysiske rammer både inde og ude. Vores gårdhave legeplads er en lille oase med plads til hygge, leg og udforskning. Inde er vi fordelt på to stuer: Haletudserne med 14 børn og Åkanderne med 12 børn. Derforuden har vi et kreativt rum, en gang og garderobe med god plads, samt et stort kælderrum - hvor vi har indrette os med plads til motorik, leg og lidt større fysiske udfoldelser.

Personalet består af 5 pædagoger, 1 pædagogisk assistent, 1 pædagogmedhjælper, 1 husassistent (køkken og rengøring) samt 1 pædagogisk leder. Alle med stor erfaring indenfor dagtilbuddet og 0-3 års området.

Åbningstid:
man-torsdag: kl. 06.24-16.45 og fredag kl. 06.24-16.30


Vi ser vuggestuen Aagaarden som en arena for læring og udvikling. Her møder barnet et tilpas udfordrende miljø med indtryk og aktiviteter. Vi brænder for at arbejde med børn i alderen 0-3 år og arbejder fagligt og professionelt med at give børnene en god start på livet, hvor især relationer og den nære tilknytning er af afgørende betydning. Vi har fokus på tryghed, nærvær og omsorg - ikke kun for det enkelte barn, men også for familien.

Vi arbejder med det kreative og eksperimenterende, hvor børn kan udforske og afprøve. De voksne er deltagende og inspirerende sammen med børnene. Ud fra tesen om, at se "det store i det små" følger vi processer og bygger nye op, imens vi er "på vej" sammen med børnene. Vi følger børnenes spor og lader os inspirere.

I vuggestuen Aagaarden er der plads til mangfoldighed og fællesskab, hvor børn møder andre børn og andre voksne. De oplever og erfarer fra vuggestue alderen, at fællesskab er en styrke. Således at de ser og mærker, at selvom vi er forskellige så passer vi alligevel sammen.

Vi arbejder professionelt ud fra visionen "det skal være godt at være barn i dagtilbuddet" og lader læring, trivsel og udvikling være omdrejningspunktet - i et højt fagligt miljø med fokus på både det enkelte barn og gruppen. Vi arbejder målrettet med evaluering og dokumentation af hverdagslivet, planlagte aktiviteter og leg til erfaringsudveksling med hinanden og forældrene, samt fagligt fokus på kerneopgaven.Har du lyst til at se vuggestuen er du velkommen til at kontakte os for et besøg.
Kærlig hilsen
Personalet

Tilsynsrapport 2017

07-06-2019

Kære Forældre På baggrund af den seneste tids fokus på tilsynsrapporter på 0-6 års området, har vi i Aalborg Kommune valgt at nyeste tilsynsrapport, som er fra 2017, offentliggøres på hhv. Mininstitutionen samt institutionens hjemmeside. Brian Lindbøg
\\S301028\N1SBLB\SKRIVEBORD\2017-047312-5 Pædagogisk tilsyn vuggestuen Aagaarden dagtilbud Midt-Vestbyen 2017 17390752_1_0.pdf