Børnehaven Solstrålen er en selvejende institution som har driftsoverenskomst med Ringkøbing-Skjern Kommune. Børnehaven er fra 1968, men er løbende blevet udvidet og renoveret. Den er beliggende i centum af Videbæk by.
Børnehaven har plads til 65 børn fordelt på tre grupper. To grupper modtager løbende nye børn, som bliver på stuen indtil det sidste år i børnehaven, hvor de overgår til storbørnsgruppen (kommende skolebørn).
Storbørnsgruppen "Jordbærgruppen" er den gruppe hvor de ældste børn er samlet. Her er aktiviteterne rettet mod større selvhjulpenhed og en god skolestart. Gulerodsstuen og Radissestuen er for de yngste.
Sideløbende har vi en udegruppe/værksted "Valhalla", hvor der er ro og rum til fordybelse. Her er børnene på skift i en mindre gruppe på tværs af stuerne.
Vi ligger vægt på, at hverdagen danner ramme for en sjov og udviklende barndom i relation med andre i et anerkendende miljø.
Klik ind på de forskellige sider, og læs mere om os i Solstrålen. Rigtig god fornøjelse vejen rundt....

Kommende aktiviteter

4/5 Bedsteforældredag
Vi byder alle bedsteforældre velkommen til en hyggelig formiddag med forskellige aktiviteter
10/5 HALLEN
Vi går i hallen for at røre os og for at have det sjovt.

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.