Børnehaven Solstrålen er en selvejende institution som har driftsoverenskomst med Ringkøbing-Skjern Kommune. Børnehaven er fra 1968, men er løbende blevet udvidet og renoveret. Den er beliggende i centum af Videbæk by.
Børnehaven har plads til 65 børn fordelt på tre grupper. To grupper modtager løbende nye børn, som bliver på stuen indtil det sidste år i børnehaven, hvor de overgår til storbørnsgruppen (kommende skolebørn).
Storbørnsgruppen "Jordbærgruppen" er den gruppe hvor de ældste børn er samlet. Her er aktiviteterne rettet mod større selvhjulpenhed og en god skolestart. Gulerodsstuen og Radissestuen er for de yngste.
Sideløbende har vi en udegruppe/værksted "Valhalla", hvor der er ro og rum til fordybelse. Her er børnene på skift i en mindre gruppe på tværs af stuerne.
Vi ligger vægt på, at hverdagen danner ramme for en sjov og udviklende barndom i relation med andre i et anerkendende miljø.
Klik ind på de forskellige sider, og læs mere om os i Solstrålen. Rigtig god fornøjelse vejen rundt....

Påske

09-02-2016

Der er nu oprettet ferieperiode for de 3 dage før påske. Der er forholdsvis kort svarfrist, da påsken jo falder tidligt i år.

Ny app til mininstitution

27-01-2016

Der er kommet en ny app til mininstitution. Vejledningen er både på dansk og engelsk og kan findes i dokumenter under mappen mininstitution