Kloster Børnehus er pr. 1/1 2017 normeret til 15 vuggestuebørn og 31 børnehavebørn i alderen 0 til 6 år, og børnene er fordelt på to stuer.

For os er hvert barn noget helt unikt og dit barn vil blive mødt af voksne som er anerkendende, positive, ærlige og tydelige. Vi er der med en støttende hånd, et knæ at sidde på, et lille skub fremad, opmuntring og trøst.

Vores mål er, at medvirke til at børnene udvikler sig til hele selvstændige og glade børn med en positiv selvopfattelse og evnen til at indgå i sociale sammenhænge / relationer.

Vi tilbyder:

- Nærhed - tid til fordybelse

- Dialogisk læsning - intensiv sprogarbejde

- Oplevelser i nærmiljøet, udflugter til hav, fjord, skov, besøg på plejehjemmet mm.

- Venskaber ( Fri for mobberi)

- Gode overgange mellem dagpleje / vuggestue, børnehave og skole

- Tæt forældresamarbejde


I er altid velkomne til at kigge forbi og få en rundvisning og en kop kaffe, bare ring og få en aftale med os!

Sommerfest.

12-03-2018

Sæt allerede nu X i kalenderen torsdag d. 14. juni, hvor vi holder sommerfest for hele familien.

Kommende aktiviteter

20/4 Blå stue
Så er det den tid, hvor de første børn spørger om at komme ud allerede kl. 7.30! Skønt med varme og sol. Der er leget mange gode lege, og det er også blevet til en gåtur. Molly, Valdemar og Dicte gik tur med Wilma, Nicoline og Mia. En stor og en lille sammen, det var så lærerigt for alle. Der blev snakket, set, hørt og mærket!!! Rigtig god weekend.
20/4 Grøn stue
Endnu en smuk solskinsdag som vi alle har nydt på legepladsen. Wilma, Nicoline og Mia har været på en lille gåtur sammen med nogle fra blå stue. Rigtig god weekend.

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.