Kloster Børnehus er pr. 1/1 2017 normeret til 15 vuggestuebørn og 31 børnehavebørn i alderen 0 til 6 år, og børnene er fordelt på to stuer.

For os er hvert barn noget helt unikt og dit barn vil blive mødt af voksne som er anerkendende, positive, ærlige og tydelige. Vi er der med en støttende hånd, et knæ at sidde på, et lille skub fremad, opmuntring og trøst.

Vores mål er, at medvirke til at børnene udvikler sig til hele selvstændige og glade børn med en positiv selvopfattelse og evnen til at indgå i sociale sammenhænge / relationer.

Vi tilbyder:

- Nærhed - tid til fordybelse

- Dialogisk læsning - intensiv sprogarbejde

- Oplevelser i nærmiljøet, udflugter til hav, fjord, skov, besøg på plejehjemmet mm.

- Venskaber ( Fri for mobberi)

- Gode overgange mellem dagpleje / vuggestue, børnehave og skole

- Tæt forældresamarbejde


I er altid velkomne til at kigge forbi og få en rundvisning og en kop kaffe, bare ring og få en aftale med os!

grøn stue - Teater

18-09-2017

På torsdag d 21 september skal årgang 13 til Hvide Sande bibliotek og se teaterstykket "Sut tog". Børnene skal være her kl 9 og vi er hjemme igen ca 12.30.

Kommende aktiviteter

20/9 Grøn stue
En formiddag med mange forskellige aktiviteter. Vi har malet, syet, spillet spil og i rundkreds havde vi. "Fri for mobberi" med massage. Husk at årgang 13 skal være her kl 9 i morgen da vi skal i teater. Se nyhed på "min institution"

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.