Kloster Børnehus er pr. 1/1 2017 normeret til 14 vuggestuebørn og 32 børnehavebørn i alderen 0 til 6 år, og børnene er fordelt på to stuer.

For os er hvert barn noget helt unikt og dit barn vil blive mødt af voksne som er anerkendende, positive, ærlige og tydelige. Vi er der med en støttende hånd, et knæ at sidde på, et lille skub fremad, opmuntring og trøst.

Vores mål er, at medvirke til at børnene udvikler sig til hele selvstændige og glade børn med en positiv selvopfattelse og evnen til at indgå i sociale sammenhænge / relationer.

Vi tilbyder:

- Nærhed - tid til fordybelse

- Dialogisk læsning - intensiv sprogarbejde

- Oplevelser i nærmiljøet, udflugter til hav, fjord, skov, besøg på plejehjemmet mm.

- Venskaber ( Fri for mobberi)

- Gode overgange mellem dagpleje / vuggestue, børnehave og skole

- Tæt forældresamarbejde


I er altid velkomne til at kigge forbi og få en rundvisning og en kop kaffe, bare ring og få en aftale med os!

Kommende aktiviteter

28/6 Grøn stue
Vi har haft besøg af Tristan og Inger i dag. Det var rigtig dejligt at se dem igen. I rundkreds sang vi bla om gravkoen og Inger delte kage ud til os. Efter madpakker løb vi alle på legepladsen.
28/6 Blå stue
I dag har børnene brugt det meste af morgenen og formiddagen på legepladsen, da vi var heldige med lidt solskin, her blev der gynget, sunget og leget i sandkassen.

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.