VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN RØVERDALS HJEMMESIDE.

Børnehaven Røverdal ligger midt i Vodskov by, mellem Vodskov skole og idrætshallen.

Børnehaven er normeret til 66 børn fra 3 - 6 år. Børnene hos os er delt op på tre stuer Gavtyve - Krudtugler - Spilopper. Vi vægter at børnene hører til på en stue og har faste voksne, der har fokus på det enkelte barns trivsel, udvikling og læring. Gavtyve og Krudtugler har børn fra 3 - ca. 5 år. Det sidste år børnene går i Røverdal samles de på Spilopperne, hvor vi har fokus på, at alle børn bliver godt rustet til den kommende skolestart.
Året igennem har vi aktiviteter på tværs af stuerne, ligesom børnene gerne må lege på de andre stuer og i fællesrummene.

I finder på denne side de væsentligste praktiske oplysninger om børnehaven og lidt information om børnehavens pædagogiske praksis.

Under dokumenter finder I p.t. 3 pjecer
1. Børnehaven Røverdals værdier, som er grundlaget for vores pædagogiske praksis og vores samarbejde internt og eksternt.
2. En praktisk pjece, som fortæller lidt om dagligdagen i børnehaven, måltider, aktiviteter, fysiske rammer, fødselsdage, m.v.
3. En pjece om samarbejdet med forældre i Røverdal. Her vil I se vores praksis for samarbejdet med jer og hvilke aktiviteter og samtaler, vi tilbyder i den tid jeres barn går i børnehaven.

Har I fået lyst til at høre mere om os, er I meget velkomne til at besøge os i børnehaven. Ringer I og aftaler et tidspunkt, viser vi gerne rundt, og fortælle lidt mere og er parate til at svare på eventuelle spørgsmål.

Vi ser frem til at hilse på jer.

De bedste hilsener
Personalet i Røverdal

Billeder fra dagens Mgp fest

16-02-2018

Billeder fra dagens Mgp fest