Fresiahaven er en aldersintegreret institution med en vuggestue med 10 børn og en børnehave med 56 børn. Vi har tilknyttet 5 dagplejere, bosiddende i Tim, Vedersø og Stadil.

Institutionen ligger i udkanten af vores lille by, og huset ligger i rolige omgivelser, midt i et parcelhuskvarter, tæt på by, skov og mose.
Vi har en dejlig legeplads med udfordringer til både store og små.

Værdier:
Fresiahavens værdigrundlag er nærhed, omsorg, tryghed, ærlighed og respekt, positiv kontakt med børn, forældre, personalet indbyrdes og øvrige berøringsflader til Fresiahaven.

Personalet arbejder ud fra et systemisk, narrativ og en ressourcemæssig tilgang, hvor vi tager udgangspunkt i barnet og deres familie. Vi er nærværende og engagerede i dagligdagen, og optaget af de faglige aspekter indenfor vort område.
Ringkøbing-Skjern kommunes Fælles Børne- og ungesyn og politikkerne for dagtilbud, danner grundlag for vores pædagogiske arbejde.

Fresiahaven samarbejder med Ringkøbing-Skjern kommunes fagpersoner, som tale- og høre konsulenter, psykologer, ergoterapeuter, special pædagoger, inklusions konsulenter, sundhedsplejersker, socialrådgivere og andre relevante fagpersoner hvor der er behov.
Derover har Fresiahaven to pædagoger uddannet som AKT-vejleder og sprog-vejleder.


Kontakt: Institutionsleder Mette Degn Lauridsen 97333381 eller mette.d.lauridsen@rksk.dk

Lola Jensen

24-08-2018

Bestyrelsesvalg i Fresiahaven og dagplejen. Familievejleder Lola Jensen giver os samme aften inspiration til emnet "Hvem bestemmer hjemme hos jer?"
invitation Lola Jensen.docx

Nyhedsbrev, august 2018

09-08-2018

Information om ny personalefordeling, byggeriet af ny institution, iPads og Lola Jensen
Nyhedsbrev, august 2018.pdf

Uddannelse for personalet

22-06-2018

Kære alle forældre Se venligst vedhæftede brev som omhandler nyt efteruddannelses tiltag for personalet i daginstitutioner i kommunen, og dermed også Fresiahaven. Mange hilsner fra Mette
orienteringsbrev-forældre.pdf


Takster for pasning 2018

25-10-2017

Takster for dagpleje, vuggestue og børnehave.
Takstoversigt - 2018_DOCX.pdf

Kommende aktiviteter

19/9 Bytte bytte købmand.
Grøn stue: Pigerne fra årgang 2014 skal med toget til Ringkøbing, hvor vi skal på biblioteket og se en humoristisk, musikalsk dukkeforestillingen. Frit efter H. C. Andersens eventyr "Hvad fatter gør. " Et stykke med remser og vers og glad musik på kryds og tværs. Vi tager madpakker med, så husk en madpakke, der egner sig til udflugt. Børnene skal være her kl. 8.30 og vi er tilbage i børnehaven ca. kl. 12.30

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.