Velkommen til Børnehuset

Børnehuset er en del af helheden i Borris med skole, SFO, børnehave og dagplejen.
Børnehuset er normeret til 50 børn fra 3-6 år
Ligeledes er der ansat 5 dagplejer i Børnehuset, som arbejder i eget hjem med hver 4 faste børn.


Grundstenen i vores Børnehuset er en anerkendende kommunikation og kultur. Vi vil gene kendes for at være et fleksibelt sted med plads til spontanitet og forskellighed, hvor der kan skabes de små øjeblikke med nærvær.


"Taler man til kongen i et menneske, får man kongens svar, taler man til stodderen i et menneske, får man stodderens svar"


I Børnehuset arbejdes der med alderopdelte grupper i tidsrummet mellem kl. 9.00 og ca. kl. 13.

Børnehuset er fordelt på følgende grupper:
3-4 år - Mariehøns gruppen bruger meget tid på hvad det vil sige at gå i børnehave og lære de daglige rutiner i Børnehuset. Mariehønsene har rigtig stor samarbejde med Dagplejen, hvor de mødes hver tirsdag formiddag i børnehaven. Ligeledes afholder ca. 2 fælles temaer hen over året.
4-5 år Rumpenisserne er en udegruppe, som drager ud i naturen hverdag kl. 9.00 og vender hjem igen til Børnehuset ca. kl. 13.00.
5-6 år Brumbasserne er for vores førskole børn. Her forbereder vi børnene til at gå i skole, og har rigtig stor samarbejde med skolen.

At arbejde i alderopdelte grupper giver større mulighed for, at intisivere arbejdet i grupperne, og tilpasse aktiviteterne alderen. Børnene har desuden, om morgenen og om eftermiddagen, mulighed for at danne relationer på tværs af grupperne.


Kommende aktiviteter

1/12 Decemberhygge
Vi hygger hele december og mon ikke tiske og taske kommer på besøg
1/12 Nisserik flytter ind
Det er blevet december måned - og vores lille Nisserik flytter ind hos Mariehønsene.

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.