Trinbrættet hører til Alkjær Børneunivers, der består at institutionerne Trinbrættet og Alkjærhaven samt 15 dagplejere, fordelt i henholdsvis Alkjærgruppen og Hebeltoftgruppen.


Trinbrættet er en institution med 90 børnehavebørn

Vi arbejder ud fra kommunes Børne- og Familiepolitik, samt et Fælles Børne- og Ungesyn, der har udgangspunkt i en systemisk, anerkende og narrativ tankegang.

Som institution i Ringkøbing-Skjern Kommune er vi en del af Naturens Rige - derfor har vi i Alkjær Børneunivers fokus på, at børn igennem ophold i naturen, i vores skovbørnehave, på legepladsen i dagplejen og institutionerne samt i nærområderne fremme børns læring og udvikling af kompetencer gennem oplevelser og leg.

Overgangen fra hjem til dagpleje/vuggestue, dagpleje/vuggestue til børnehave og børnehave til skole har stor betydning for det enkelte barn. Vi samarbejder derfor på tværs af dagpleje, institution og skole om at give børnene de bedste overgange som muligt.Velkommen Trinbrættets hjemmeside.

I Trinbrættet tilbyder vi de kommende skolebørn at være med i SKOVGRUPPEN, der tilbringer alle dage i skoven fra kl. 9:00 - 15:00 - om fredagen dog til kl. 14:00. I skoven har vi en "lille hytte", som vi kan være i hvis vejret er meget dårligt - det meste af tiden tilbringes dog ude, uanset vejr og vind.


Dagsordener og referater fra forældrebestyrelsesmøder

22-05-2019

Såfremt I ønsker at læse dagsordener og referater fra forældrebestyrelsesmøderne, kan I finde dem under dokumenter på her på hjemmesiden....

Lukket Grundlovsdag onsdag den 5. juni 2019

22-05-2019

HUSK - der er lukket i Alkjær Børneunivers onsdag den 5. juni 2019 - dette gælder for Dagplejen, Trinbrættet og Alkjærhaven. Der tilbydes IKKE feriepasning......