BEVÆGELSE, NÆRVÆR, OG FRI LEG HAR HØJ PRIORITERING I GRÆSHOPPEN
Legen bliver bindeled, når vi arbejder med inkluderende fællesskaber for alle børnene. I vores hus er hverdagen præget af aktiviteter med fokus på bevægelse, samt omsorgsfulde voksne, der er klar til at guide barnet på rette vej.

NÆRVÆR OG TRYGHED ER I FOKUS
Omsorg og nærvær er noget af det vi prioriterer meget højt. Der skal altid være plads til at sidde hos en voksen, hvis man har brug for det. Der skal ligeledes være plads til at blive trøstet af en nærværende voksen.
Det er vigtigt for os, at der er rum og tid til, at de voksne kan guide børnene i alle dagens udfordringer - hvad end det er en konflikt eller tøj, der skal tages på.

BEVÆGELSE ER ET PÆDAGOGISK VÆRKTØJ
Et godt motorisk fundament, skaber de bedste forudsætninger for børnenes alsidige udvikling. Vi tror på, at børnene lærer bedst gennem stimulering af deres sanser og gennem krop og bevægelse. Vi arbejder bevidst i mindre fællesskaber, foran, ved siden af og bag ved børnene.

LEG ER IKKE BARE LEG
Børnenes trivsel, udvikling og dannelse, mener vi, fremmes igennem legen. Derfor vægter vi fri leg, hvor børnene selv har lov til at bestemme. Børnene har mulighed for fri leg flere gange om dagen, med nærværende og støttende voksne på sidelinjen.

FAKTA OM GRÆSHOPPEN:
Vi er en kommunal institution, som er bygget i 2009 og er beliggende i den østlige del af Vester Hassing. Børnehaven er normeret til 36 børn, hvor af de 4 er ressourcepladser. Børnene er fordelt i grupperne, Larverne, Mariehøns og Sommerfugle.


Kommende aktiviteter

22/10 Legetøjsdag!
Alle børn i Græshoppen, må have 1 stk. legetøj med.
29/10 Legetøjsdag!
Alle børn i Græshoppen, må have 1 stk. legetøj med.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.