Velkommen til Børnehuset Græshoppens hjemmeside.
Børnehuset Græshoppen er en kommunal institution, som er bygget i 2009 og er beliggende centralt i Vester Hassing. Børnehaven er normeret til 30 børn i almen gruppen og 5-8 børn i vores støttegruppe, som vi kalder "Lille Gruppen". Vi arbejder med inkluderende fællesskaber for alle børnene. Støttegruppen er inkluderet i almen gruppen i det omfang de profitere af det.

Vi er ICDP uddannet og arbejder anerkendende i relationsarbejdet med børnene. Vores tilgangen er, at den voksne er ansvarlig i relationen.

Børnehaven er funktionsopdelt, men vi har en legestue i børnehaven, som er udgangspunkt og tryghed for særligt de yngste børn. I funktionerne har vi bl.a. kreativt værksted, puderum og motorikrum. Vi har gynger i alrummet og små rum til fordybelse og leg. Vi bruger desuden dagligt vores store skønne legeplads.

Vi er en del af Aalborg kommunes Reggio Emilie netværk og har særlig fokus på bevægelse, som metode til fordybelse. Vi tror på at børnene lærer bedst gennem stimulering af deres sanser og gennem krop og bevægelse. Vi arbejder bevidst i mindre fællesskaber, foran ved siden af og bagved børnene.

Se vores velkomstfolder for mere information.

Ny pædagogisk leder ansat i Græshoppen

06-09-2019

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Kinnie Svendsen som ny pædagogisk leder i Græshoppen. Kinnie tiltræder stillingen den 1. oktober. Hun kommer fra en stilling på Herningvejen skole og har erfaring fra dagtilbudsområdet.

Fotografering d. 4.okt

23-05-2019

Der kommer en fotograf d. 4. okt kl 9.30 i børnehaven, hvor jeres barn har mulighed for at blive fotograferet og I vil kunne se billederne før evt køb. Der vil være gruppebillede og individuelle fotos af børnene.

Kommende aktiviteter

23/9 Mødedag og leg på legepladsen
De voksne holder møde på skift og børnene leger på legepladsen
24/9 Gruppedag
Børnene er delt i grupper, hvor de laver målrettede aktiviteter

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.