Velkommen til Børnehuset Græshoppens hjemmeside.
Børnehuset Græshoppen er en kommunal institution, som er bygget i 2009 og er beliggende centralt i Vester Hassing. Børnehaven er normeret til 30 børn i almen gruppen og 5-8 børn i vores støttegruppe(Humlebierne). Vi arbejder med inkluderende fællesskaber for alle børnene. Støttegruppen er inkluderet i almen gruppen i det omfang de profitere af det.

Vi er ICDP uddannet og arbejder anerkendende i relationsarbejdet med børnene. Vores tilgangen er, at den voksne er ansvarlig i relationen.

Børnehaven er funktionsopdelt, men vi har en legestue i børnehaven, som er udgangspunkt og tryghed for særligt de yngste børn. I funktionerne har vi bl.a. kreativt værksted, puderum og motorikrum. Vi bruger dagligt vores store skønne legeplads, hvor der er rig mulighed for fordybelse og bevægelse.

Vi har særlig fokus på bevægelse, som metode til fordybelse. Vi tror på at børnene lærer bedst gennem stimulering af deres sanser og gennem krop og bevægelse. Vi arbejder bevidst i mindre fællesskaber, foran ved siden af og bagved børnene.


Orientering til forældrene

17-01-2020

Se vedhæftet fil..
\\S301027\N1SKSV\SKRIVEBORD\Orientering til forældre i støttegrupper.docx

Kommende aktiviteter

23/1 Legetøjsdag!
Alle børn i Græshoppen, må have 1 stk. legetøj med.
30/1 Legetøjsdag!
Alle børn i Græshoppen, må have 1 stk. legetøj med.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.