Vi er beliggende tæt ved Skolen, Skoleskoven og med gå-afstand til Skansen, Havnen og fjorden.

I daginstituitonen er børnene tilknyttet én børnegruppe, hvor deres primære voksne også er. Vores børnegrupper hedder Blæksprutterne, Krabberne og Sommerfuglene.
Krabberne er den stue, hvor vores vuggestuebørn er tilknyttet.
Børnene på vuggestuen får fuld kost her, hvor kosten følger Sundhedstyrelsens anbefalinger og har en meget høj grad af økologi. Vi køber økologisk i videst muligt omfang.

I vores pædagogiske arbejde prioriterer vi, at børnene er inkluderet i børne- fællesskaber. I vores pædagogiske arbejde tager vi afsæt i de otte samspilstemaer fra ICDP (International Child Development Programme,) hvor vi arbejder udfra et ressource syn på barnet. Vi arbejder udfra en anerkende tilgang til barnet.

Vores pædagogiske arbejde er bygget op om børnenes udvikling og trivsel, hvor forældrene er inddraget dels gennem aftalte forældersamtaler og gennem den daglige kontakt.
Forinden barnet starter op i vores daginstitution afholder vi en opstartsamtale med forældrene. Herefter afholder vi forældersamtaler når barnet har gået i børnehave i ca. 4 måneder og når barnets har haft fødselsdag .

I vores hverdag har vi fokus på hele barnets udvikling hvor bl.a. barnets leg både indendørs og udendørs, barnets motoriske udvikling. Vi arbejder med barnets sprog bl.a. gennem dialog med barnet og gennem dialogisk læsning, der ofte indgår i vores samlinger.
Vi sprogtester alle børn, når de er 3 og 5 år. Resultatet af sprogtestene indgår i vores forældersamtaler.

Vi arbejder med projekt "Fri for Mobberi".

Når vi tager på ture til Skoven ved Koldkær bruger vi Koldkær Hytten.

Vi er en daginstitution, der arbejder med børn i sorg og krise.

Vi vægter et højt fagligt niveau i vores arbejde.


Link til fødevarestyrelsens kontrolrapport:

http://www.findsmiley.dk/KontrolRapport.aspx?id=568946&akt=1&AktLbNr=1095445&Region=03
Tilsynsrapport.

06-06-2019

På baggrund af det fokus, der har været på kvaliteten i daginstitutionerne, har aalborg Kommune besluttet at nyeste tilsynsrapport fra det pædagogiske tilsyn offentliggøres på institutionens hjemmeside.

Kommende aktiviteter

20/6 Skolegruppen på tur til Koldkær Hytten
Skolegruppen tager på tur til Koldkær Hytten sammen med skolegruppen fra Østerladen. Fokus på relationer og leg i et for børnene nyt rum.
21/6 Skolegruppen overnatter i daginstitutionen
Skolegruppen overnatter i daginstitutionen fra fredag kl. 17.30 til lørdag kl. 10.00. Forældre og søskende inviteres til morgenkaffe kl. 9.00.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.