Lærkebo er en daginstitution med 13 vuggestuebørn og 23 børnehavebørn. Lærkebo har en vision om at skabe glade, trygge og kreative børn. Derfor tager vi udgangspunkt i børnenes verden. Vi vil give børnene tid, frihed, nærhed og opmærksomhed, så de i højere grad selv kan mærke efter, hvad de vil, og hvad de ikke vil, og dermed lærer sig at sætte grænser.

Vi vil gerne være med til at udvikle det hele menneske, det vil sige: alle sider af barnets personlighed, og derfor er alle følelser tilladt i Lærkebo.

Børnenes verden er fest og farver, fantasi og nysgerrighed, skæg og ballade, og jo mere der er til at fryde og pirre fantasien, jo større er chancen for, at børnene bevarer evnen til at undres og begejstres længe efter, at de er blevet voksne.

Lærkebo er også
Et gammelt hus midt i Mariager by, som oser af atmosfære.

En daginstitution, hvor børnene kan begynde når de er ½ år, og blive, til de skal i børnehaveklasse.

En lille daginstitution, en overskuelig verden for små børn.

En legeplads med små fristeder, hyggekroge, legehuse, pilehytter og bålsted.

Et hus som ønsker et godt samarbejde med hele familien. Derfor er I altid velkomne til at deltage i hverdagen i Lærkebo.

Lærkebo er til for jer
Det er vigtigt:

At barnet får en blid start i Lærkebo. Lad derfor barnet være her få timer til at begynde med.

At få sagt farvel til mor eller far, men det kan, især i begyndelsen være svært. Ring bare hertil når I er kommet på arbejde for, at høre hvordan det går.

At I giver os besked om, hvordan barnet har det. Barnet kan have sovet dårligt, ikke have spist eller måske har I haft travlt før I kom.

At vi ikke modtager syge børn i Lærkebo. Bliver barnet dårligt i daginstitutionen, kontakter vi jer. Vi må ikke give medicin i Lærkebo, medmindre lægen skriftlig anbefaler det.Personaleforandringer

22-05-2017

Personale Der sker en del forandring og på personalesiden. 1. juni er hvert år den dato, hvor vi skifter lønnet-studerende både Regnbuen og i Lærkebo. Samt et barselsvikariat på Carina som giver nogle forandringer Se vedhæftet brev med flere ændringer.
Personale nyheder 17.05.2017.docx.doc

Opdater kontakt info og legeliste

04-04-2017

Hej alle. Jeg vil gerne opfordrer til, at I opdaterer jeres kontakt info. her på MinInstitution. Hvis I ønsker at fremgå af legelisten, skal I huske at vælge det til i indstillinger/Profil. Vh Linda

Nye takster i 2017

31-10-2016

Nu er der kommet nyt takstblad for 2017. Jeg har vedhæftet takstbladet, samt lagt det i dokumentarkivet under forældreinformation. Vh. Linda
Takstblad 2017.pdf


Referat fra forældrebestyrelsesmøde

19-09-2016

Hej alle. Der ligger nu nyt referat for bestyrelsesmødet d. 6. september. vh Linda
Referat FB 06 09 16.pdf

Referat af forældrebestyrelsesmøde.

16-03-2016

Vedhæftet referat af forældrebestyrelsesmøde 24. februar. vh Linda
2 ref fb 24.02.2016.pdf