Lærkebo er en daginstitution med 13 vuggestuebørn og 23 børnehavebørn. Lærkebo har en vision om at skabe glade, trygge og kreative børn. Derfor tager vi udgangspunkt i børnenes verden. Vi vil give børnene tid, frihed, nærhed og opmærksomhed, så de i højere grad selv kan mærke efter, hvad de vil, og hvad de ikke vil, og dermed lærer sig at sætte grænser.

Vi vil gerne være med til at udvikle det hele menneske, det vil sige: alle sider af barnets personlighed, og derfor er alle følelser tilladt i Lærkebo.

Børnenes verden er fest og farver, fantasi og nysgerrighed, skæg og ballade, og jo mere der er til at fryde og pirre fantasien, jo større er chancen for, at børnene bevarer evnen til at undres og begejstres længe efter, at de er blevet voksne.

Lærkebo er også
Et gammelt hus midt i Mariager by, som oser af atmosfære.

En daginstitution, hvor børnene kan begynde når de er ½ år, og blive, til de skal i børnehaveklasse.

En lille daginstitution, en overskuelig verden for små børn.

En legeplads med små fristeder, hyggekroge, legehuse, pilehytter og bålsted.

Et hus som ønsker et godt samarbejde med hele familien. Derfor er I altid velkomne til at deltage i hverdagen i Lærkebo.

Lærkebo er til for jer
Det er vigtigt:

At barnet får en blid start i Lærkebo. Lad derfor barnet være her få timer til at begynde med.

At få sagt farvel til mor eller far, men det kan, især i begyndelsen være svært. Ring bare hertil når I er kommet på arbejde for, at høre hvordan det går.

At I giver os besked om, hvordan barnet har det. Barnet kan have sovet dårligt, ikke have spist eller måske har I haft travlt før I kom.

At vi ikke modtager syge børn i Lærkebo. Bliver barnet dårligt i daginstitutionen, kontakter vi jer. Vi må ikke give medicin i Lærkebo, medmindre lægen skriftlig anbefaler det.Påske 2017

14-03-2017

Så er det snart forår og dermed også påske. I påskedagene d. 10., 11. og 12. april 2017 har vi fællespasning i Mariager og det er REGNBUEN som holder åbent. Vi vil rigtig gerne vide, om Jeres barn/børn kommer eller holder fri disse dage, så nu er der mulighed for, at skrive ind på "min institution" - TAK. God påske til alle. Pia.

Nye takster i 2017

31-10-2016

Nu er der kommet nyt takstblad for 2017. Jeg har vedhæftet takstbladet, samt lagt det i dokumentarkivet under forældreinformation. Vh. Linda
Takstblad 2017.pdf

Referat fra forældrebestyrelsesmøde

19-09-2016

Hej alle. Der ligger nu nyt referat for bestyrelsesmødet d. 6. september. vh Linda
Referat FB 06 09 16.pdf


Referat af forældrebestyrelsesmøde.

16-03-2016

Vedhæftet referat af forældrebestyrelsesmøde 24. februar. vh Linda
2 ref fb 24.02.2016.pdf