VIGTIGT: Ved behov for nødpasning ring 31990874

Som følge af udviklingen af coronavirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen holder alle daginstitutioner lige nu lukket. I forbindelse med lukningen er der etableret nødpasning. Du kan læse mere om nødpasning på www.aalborg.dk/corona under 'Skole og dagtilbud'.

Børnehuset er en kommunal institution, bygningerne er lejet af Sundby-Hvorup Boligselskab og ligger tæt op ad grønne områder.j
Vi er nabo til Fritidscenter Lindholm, hvor vi 2 gange ugentligt låner en gymnastiksal. Børnehuset Viaduktvej er en del af Dagtilbuddet Lindholm/Løvvangen.
Børnenormering:
Børnehuset er normeret til 40 børn i alderen 3 - 6 år, samt 11 børn fra 0 - 2 år.

Personalesammensætning:
pædagogisk leder 37 timer Lisa Skov Sølgaard
pædagog 34 timer Helle Danielsen
pædagog 37 timer Pia Sørensen
pædagog 37 timer Dorrit Petterson(vug.)
pædagog 37 timer Pædagog (vug.)
pædagog 37 timer Nicolai Kruuse
pædagogmedhjælper 37 timer Anja Christensen
pædagogmedhjælper 37 timer Tansia Christensen (vug)
kostansvarlig 30 timer Nicoline Engedal

Åbningstider:
Mandag-tirsdag-onsdag kl.06.30-17.00
Torsdag-Fredag kl.06.30-16.30


Vil du vide mere, er du altid velkommen til at ringe, ellers kan du følge nedenstående link og se en præsentationsvideo fra huset.

https://www.youtube.com/watch?v=Zpr6Om3pl4g&feature=youtu.beSeneste tilsynsrapport fra efterår 2017 kan ses under dokumenter.


Forældrebrev ang. genåbning

14-04-2020

Kære forældre. Så er der brev vedrørende genåbning. Det er meget vigtigt at I læser det hele igennem, da der er instrukser i, hvordan og hvorledes I skal forholde jer når I afleverer og afhenter jeres barn. Giv lyd hvis der er noget I er i tvivl om.
brev til forældre fra Viaduktvej.pdf