Børnehaven Kastanien er byens ældste institution, og har til huse på en villavej i udkanten af Vester Hassing. Kastanien er en børnehave for børn i alderen 3-5 år. Vi er normeret til 30 børnehavebørn.

Kastanien er en lille børnehave, hvor stabilitet og nærhed mellem børn og voksne prioriteres højt. For både store og små børn byder hverdagen i Kastanien på et trygt og hyggeligt miljø med alderssvarende udfordringer både ude og inde. Fælles for hele børnegruppen er et stort fokus på udvikling af sproglige kompetencer, selvstændighed og på børnenes sociale færdigheder.

Børnehaven er indrettet med mange forskellige rum, og et stort og udfordrende udeområde. Dermed er der plads til både vilde lege og stille hyggestunder, og vi prioriterer at bruge huset og vores omgivelser på en måde, der tilgodeser hele vores børnegruppe.

I dagens løb deler vi ofte børnene op, både efter alder, men også efter interesse og udviklingsbehov. På den måde skaber vi trygge rammer for alle.

Børnehaven Kastanien kendetegner sig blandt andet ved et stærkt og aktivt forældresamarbejde. Kastaniens forældreforening Forældrestammen bakker op om dagligdagen i institutionen, og bidrager til vores forskellige arrangementer. Forældrestammens hjemmeside kan besøges på http://www.foraeldrestammen.wordpress.com

Kommende aktiviteter

31/1 Børnehavens fødselsdag
Fredag d. 31. januar mellem kl 13.45 og kl 15.45 fejrer vi Kastaniens fødselsdag. Der vil være kaffe, te og lidt kage, når I henter jeres børn denne dag.
14/2 Fastelavn
Fredag d. 14. februar holder vi fastelavn i Kastanien. Børnene må gerne komme udklædte. Børnene skal være i børnehaven senest kl 9.30.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.