Velkommen til Børnehaven Bakkely

Børnehaven Bakkely er bygget i 1968. Institutionen er selvejende, og er tilknyttet foreningen "DLO" (Daginstitutionernes Lands Organisation). Vi har driftsoverenskomst med Aalborg Kommune og er tilknyttet kommunens pladsanvisning.

Vi "bor" på en lukket villavej i Vestbjerg, og vi kan via stisystemer nemt komme rundt i byen, i skoven og på gravhøjen. Vi kan rigtig godt lide at være ude.

Hos os har børnene selv madpakke med, men vi har en forældre betalt ordning hvor børnene får økologisk frugt og brød hver dag kl. ca. 8.30 og 14.00.

Vi har en meget aktiv og engageret bestyrelse.

Bakkely er en børnehave med både kultur, traditioner og nytænkning som indholder
en masse læring og udvikling for børnene. Vi har et motto og 4 værdier som er grundlaget for hele institutionen: Vores motto er: at skabe Mennesker med Lyst til Verden. Vores 4 værdier er: Robusthed, Samskabelse, Gåpåmod og Bæredygtighed.

Du kan læse mere om vores værdier og hvordan vi arbejder med dem, i vores perspektivplan som ligger her på hjemmesiden, under fanen: dokumenter. Vi arbejder i øjeblikket med nyt layout til perspektivplanen, som endnu ikke er færdigt, men til gengæld er planen for 2018 opdateret og udgivet d.28-2-2018Nyt telefonnummer

11-09-2019

Torsdag d. 12-9-19 bliver vores gamle telefonnummer nedtaget. Vores nye nummer er 9982 3202

Tilsynsrapport

04-06-2019

På baggrund af det aktuelle fokus på tilsyns rapporter på 0-6 års området, har Aalborg Kommune besluttet, at nyeste tilsyns rapport skal offentliggøres på institutionens hjemmeside. Den ligger nu under dokumenter-div. infobreve.

Kommende aktiviteter

23/10 Forældremøde
Dialog om samarbejdet om børns læring samt valg til bestyrelsen

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.