Velkommen til daginstitutionen Stokrosen

Stokrosen er en selvejende aldersintegreret daginstitution for børn i alderen 0 - skolestart. Huset er opdelt i en vuggestuegruppe normeret til 12 børn og en børnehavegruppe normeret til 25 børn.

Børnene leger i stort set hele huset og vi prioriterer udelivet, så vi benytter enhver mulighed for at være på legepladsen og tage på ture i nærmiljøet. Er du interesseret i at se Stokrosen, er du velkommen til at ringe eller maile for at aftale et besøg. Se kontaktinformation nedenfor.

Personalet består af en leder, en souschef, 5 pædagoger, en medhjælper og en ernæringsassistent, samt en rengøringsassistent. Der er tilknyttet faste vikarer.

Vi har økologisk frugt/grøntsags-ordning, som kommunen automatisk opkræver for børn over 3 år (75,- pr. måned). Der serveres frugt hver formiddag og brød om eftermiddagen til børnehavebørnene (Spirene). Vuggestuebørnene (Bønnerne) får også brød om formiddagen samt frokost. Vuggestuebørnene har fuld forplejning.

Vores mål er, at alle børn såvel som voksne trives i vores hus og føler sig velkomne. Er du interesseret i at læse mere om Stokrosens pædagogik, så kan du læse vores perspektivplan.

Stokrosens perspektivplan kan du downloade ved at klikke her Se under dokumenter.

Da vi er selvejende, er vi vores egen lille "enhed", hvor bestyrelsen er forældrevalgt og har den øverste beføjelse.

Vi glæder os til at høre fra jer :-)