Børnehaven Hellekisten og Humlebien

Åbningstider: mandag - torsdag fra kl.: 6:15-17:00, fredag fra kl.: 6:15-16:45

Børnehaven Humlebien og Hellekisten er to institutioner, der ligger på hver deres matrikel men arbejder sammen som en enhed.
Aalborg kommune har besluttet at bygge en ny institution i Svenstrup, hvor både Hellekisten og Humlebien bliver en del af.

Børnehaven Hellekisten er beliggende i et natur skønt område, tæt på skov, frie græsarealer og en naboinstitution der beriger os med udsigt til deres dyr. Børnehaven ligger som et ende rækkehus, med et væld af stisystemer, legepladser, hal, skole, bibliotek og gode busforbindelser.
Børnehaven er i 2 plan, hvor stueetagen er opdelt med 2 stuer, garderobe til børn og voksne, børnetoiletter, køkken, kontor og et lille vindfang. 1. salen er pt. kun forbeholdt personalet og indeholder, samtalerum, personalestue og personaletoilet.
Vi er i øjeblikket så heldige at vi hver formiddag og indtil kl. 14:00 kan benytte lokale ved vores naboinstitution Fritidscenter Højvang.
Legeplads er på begge sider af huset, hvor der er rig mulighed for fysisk udfoldelse, men også at finde sig en lille hyggelig krog.

Børnehaven Humlebien er beliggende i et natur skønt område i udkanten af Svenstrup. Vi ligger tæt på skoven, knallertbanen og rideskolen. Skoven er et stort aktiv i vores pædagogiske praksis, og den benyttes ugentligt. Ligeledes har vi gode naboer, som vi samarbejder med, hvor noget af det er at vi besøger deres legeplads.
Børnehaven har til huse i den gamle produktionsskole. Vi er indrettet med 2 dejlige lyse stuer, garderobe til børn og voksne, børnetoiletter, industrikøkken, kontor, et lækkert puderum/soverum og et multirum, som benyttes som p-stue, samtalerum og til hygge/rolige aktiviteter for børnene.
Vi har 2 legepladser til børnehaven. Tættest på huset har vi valgt at etablere "Humlebyen", hvor der vil være gynge koldbøttestænger, legehuse, cykelbane, højbede og et bålsted. På den anden legeplads har vi en græsplæne, hvor vi vil have fokus på løbeleg, boldbane og balancebaner.

Kontakt oplysninger på dagtilbudsleder i Svenstrup

28-10-2018

I Dagtilbud Svenstrup er dagtilbudsleder: Navn: Tina Andreasen Tina kan kontaktes på følgende: Mail: tian-fb@aalborg.dk Tlf.: 31 99 09 66

Invitation til Kulturel aktivitetsdag i Svenstrup

07-07-2017

Kære alle I finder her på MinInstitution indbydelse til Kulturel aktivitetsdag her i Svenstrup for alle familier, både børn og voksne. De bedste hilsner fra Frida.