Børnehaven Væksthuset ligger i Frejlev, en lille hyggelig by hvor der findes en lille skov, rolige villaveje og stisystemer. Børnehaven ligger lige ved siden af en almen daginstitution, som vi samarbejder med.
Børnehaven er indrettet med to stuer og flere små rum. Stuerne hedder "Øst" og "Vest". Vi har en stor dejlig legeplads, med et lille skovstykke og flere steder hvor børnene kan trække hen og lege i fordybelse og ro.
Åbningstiderne er: Mandag til torsdag fra 6.30 til 16.30 og fredag fra 6.30 - 15.30.
Børnehaven Væksthuset er et kommunedækkende special børnehavetilbud og børnene er visiteret hertil gennem det centrale visitationsudvalg i "udviklingsafsnittet". Der er 16 pladser og nogle af børnene er/eller bliver diagnosticeret. Det vil typisk være indenfor autismespektrumforstyrrelserne, men også børn med ADHD eller tilknytningsforstyrrelser kan blive visiteret til en plads i Væksthuset.
Derudover har alle børn udfordringer på det sociale og/eller følelsesmæssige område.

Vi ligger vægt på at der er en god stemning og atmosfære i institutionen, som er præget af en anerkendende, positiv og ressourceorienteret tilgang til børn og forældre, og hvor et højt engagement og stor faglighed skaber fokus på, hvordan børnenes behov og trivsel bedst muligt kan imødekommes.

Da Væksthuset er et kommunedækkende tilbud, betyder det, at børn kan visiteres hertil, selvom de ikke bor i distriktet. Derfor samarbejder vi naturligvis med relevante partnere fra hele kommunen omkring barnet trivsel og udvikling, eksempelvis skoler uden for distriktet, talepædagoger, ergo - fysioterapeuter, familiegrupperne, tværfagligt team, børnepsykiatrier, børnelæge osv.


problemer med telefonerne

04-05-2020

Kære forældre Vi har problemer med telefonerne her til morgen, derfor skal I lige ringe på følgende nr, hvis I får brug for at komme i kontakt med os. tlf. nr: 2081 2221 Jeg giver besked, når de er i orden igen. God dag til jer alle. Vh. Sus

Kontrolleret genåbning

15-04-2020

Kære forældre Dette brev indeholder vigtig information i forbindelse med genåbningen af Væksthuset. Husk at læse det. Vh. Sus
brev til forældrene.docx