Velkommen til Troldhede Børnehus.
Vi byder velkommen til vores hjemmeside, som vi håber vil give et indblik i dagligdagen i en kombineret vuggestue/børnehave/SFO.


I Troldhede Børnehus arbejder vi ud fra en anerkendende, ressource fokuseret og inkluderende tankegang. Ringkøbing Skjern kommunes børn og familiepolitik, herunder det fælles børn- og unge syn danner grundlag for vores pædagogiske arbejde.

Vi vægter:

at der er plads til forskellighed

at se det enkelte barn i gruppen

at fremme og styrke børnefællesskaber, tænkt ind i leg og aktiviteter.

at vise gensidig respekt - voksne såvel som børn

at undersøge og opleve nærmiljøet, udforske naturen omkring os, da det appellerer til følelserne, fantasien, styrker motorikken og pirrer nysgerrigheden.

at skabe tryghed, give omsorg og nærvær

at fremme barnets lyst til leg, læring og aktiviteter

I Troldhede børnehus børnehave er vi opdelt i tre grupper.

Mindstegruppen, som består af nye børn. I gruppen er der focus på rim, remser, musik, rytmik og motorik både grov og fin motorik. De lærer også at blive selvhjulpne, vente på tur m.m..

Skovtudserne som er vores udegruppe, man starter når man er fyldt 4 år og ikke bruger ble mere, da de vægter ture ud af huset til de omliggende grønne områder vi har tæt på os.

Førskolegruppen er de kommende skolebørn, vi "leger" skolen ind. Bruger det samme materiale som de stifter bekendtskab med, når de starter i skolen.

Juletræer

24-11-2020

Marlon, Charlie, Taylor og Malaika's far kom med to juletræer. En lille, som kan ses ved indgangen til BHV / SFO Og en stor, som står i SFO'en. Børnehuset siger! Rigtig mange jule tak

Farvel til Tristan

20-11-2020

Afslutningsfest for Tristan, som sammen med sin familie flytter til Skjern. Tak for kage og saftevand. Tak for voksen-vitaminer og jeres søde farvel brev. Vi ønsker jer alt godt fremover.

Eventyr -kuffert

18-11-2020

Førskolegruppen har kigget i Tina's eventyrkuffert. Spændende æsker, poser og figurer. En musling med en perle i, en Ønsketrold, tvillingekattekillinger og meget mere. Alting for at stimulere fantasien og øve samtalens kunst.


BHV

13-11-2020

Vi har i dag leget hele formiddagen på legepladsen. Nogle byggede hule, af blade og andre lavede rapuzel slot, af sand. En dejlige efterårsdag Ønsker alle en rigtig god weekend

" Husk 3 ting "

11-11-2020

Førskolegruppen har leget " Husk 3 ting " En lidt sjovere måde at bruge materialet fra SPROGET HAR VOKSEVÆRK på

Morgenlæsning

10-11-2020

I dag har vi læst om Luna, som kom på sygehuset. Laura prøvede at være læge

Kommende aktiviteter

16/12 Julegudstjeneste
Julegudstjeneste den 16.dec kl 10:00, KUN for BHV børn, pga. COVID-19 Vi følger corona situationen tæt og arrangementet kan desværre blive aflyst.

Downloads

Her finder du forskellige dokumenter med relevans for institutionen. Klik på ikonet og du få vist de dokumenter der i øjeblikket er tilgængelige.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.