Velkommen til Børnehaven Regnbuens Hjemmeside.

VIGTIGT: Ved behov for ændring i Jeres barns tider ring til Bh 98122549.
I skal uge for uge fortælle os hvornår i kommer, og hvornår i går på min institution under ferie.

Vi er en ældre børnehave fra 1964, med 8 fastansatte, og vi er normeret til 38 børn. Børnetallet varierer hen over året fra 34 børn i august til 42 børn når vi når foråret.
Vi er 6 pædagoger og 2 pædagogmedhjælpere. Halvdelen af personalet har arbejdet sammen i mange år. Børnehaven har siden åbningen d. 01-08-1964 kun haft 2 ledere. Vi er 6 kvinder og 2 mænd ansat. Børn og voksne er fordelt på 2 stuer, og hvert barn har en fast kontaktpædagog der er ansvarlig for barnet og forældre kontakten. Stuerne er ikke lukkede og børnene vælger selv hvor de vil lege, ude eller inde. Vi deler legeplads med Vuggestuen Spiren.

Vi bor i en gammel villa fra 1930'erne i 3 etager. I børnehaven har vi ud over 2 stuer blandt andet et vandrum til vandleg, en stor tumler/gymnastikrum, et køkken/alrum og et lego rum.

Vi er en børnehave der lægger vægt på at give børnene oplevelser både i børnehaven og på ture og aktiviteter i Aalborgs omegn. Vi deler børne gruppen i mindre grupper mandag til torsdag. De børn der er tilbage i børnehaven, vil nyde, at der er mere plads og de udfoldelsesmuligheder, det nu engang giver. Vi har siden 1997 arbejdet med at undgå skæl ud. Vi har fokus på voksnes samspil og kommunikation med børnene og hinanden, da vi ved, at det er de voksne, der skaber rammerne for børnenes hverdag.Faste aktiviter:

Mandag svømmer vi stuevis med op til 21 børn.

Tirsdag er der om formiddagen aktivitet/tur med startergruppen. (Børn på ca. 3 år)

Onsdag er der om formiddagen aktivitet/tur med mellemgruppen. (Børn på ca. 4 år)

Torsdag er der om formiddagen aktivitet/tur med storebørnsgruppen (Børn på ca. 5 år)
Hver anden torsdag er storebørnsgruppen i skøjtehallen fra midt i september til sidst i marts.

Fredag leger vi i børnehaven, lederen er på kontoret, og vores pædagogmedhjælper holder fri.