Bisgården er en integreret institution, og vi er normeret til 36 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn.

Vi arbejder med at alle børn skal føle sig værdifulde, anerkendte og opleve at de bidrager til fællesskabet.

Børnene er opdelte efter alder og grupperne hedder Ællingerne: 0-3 årige, Haletudserne: 3-4 årige og Frøerne er de kommende skolebørn.

Vi har en stor legeplads, der næsten går hele vejen rundt om huset. Vuggestuen har mulighed for at være på egen legeplads.
Om mandagen har vi udedag, og vi tænder gerne bål på bålpladsen, hopper i vandpytter, besøger legepladser/boldbane i nærområdet og leger forskellige lege.

Vi arbejder relationelt og leger på kryds af børnegrupperne, for at styrke relationerne, venskaber og social kompetencer blandt børnene.

I midten af Bisgården er der et stort Alrum, hvor der er plads til motoriske udfoldelser, og der laves diverse baner, så motorikken styrkes og udfordres.
Vi arbejder med sproggrupper, hvor der tages udgangspunkt i forskellige temaer, en bog eller en sang.
I øjeblikket deltager vi i et sprog forsknings projekt, hvor vi har besøg fra biblioteket tre gange om ugen i 8 uger ad gangen i de næste tre år(nu er vi nået til andet år i projektet). Der bliver arbejdet i forskellige temaer, hvor grundbegreber bliver til virkelighed gennem oplæsning, besøg i bogbus, lege og små film. Dette er spændende at deltage i for både børn og personale.


Vi har et godt og konstruktivt forældresamarbejde, hvor vi vægter den daglige dialog højt.
I institutionsbestyrelsen er der 7 aktive forældre, der året igennem står for flere arrangementer, bl.a. sommerfest, arbejdsdage og spis sammen.

Anders er ansat resten af året

12-06-2019

Kære alle Vi har fået lov til at ansætte Anders resten af året pga. stigende børnetal, så endnu engang velkommen i Bisgården. Vi glæder os til samarbejdet. Mvh Benthe