Velkommen til vores hjemmeside.

Nødpasning se under dokumenter CORONA NØDPASNING

Hos os får I, som forældre, et godt pædagogisk tilbud til jeres barn. Vores arbejde bygger på værdierne tryghed, nærvær og anerkendelse.

Et godt børnehaveliv handler bl.a. om, at alle ansatte i huset har hjertet på rette sted, at vi voksne er nærværende, inkluderende, anerkendende, har en positiv omgangsform og tone i forhold til børnene, forældrene og personalet - at vi alle kan give tid til hinanden og at vi lægger vægt på et fagligt udfordrende miljø. Børnehaven Sønderholm skal være et rart sted at være for alle, som har deres gang i huset. Vi skal i fællesskab vedligeholde og holde fast i et miljø, hvor alle bliver mødt med varme og respekt, uanset hvor forskellige vi kan være.

Omsat i praksis betyder det bl.a.
- At vi vægter en god modtagelse af både jer og jeres barn.
- At vi har et skød og en kærlig hånd til børn der har behov
- At barnet hver dag spiser og har samling i en mindre gruppe med en fast voksen.
- At vi lytter til barnet og inddrager dets perspektiv.

Som noget særligt giver vores placering i det mindre lokalsamfund, hvor de fleste børn går i vores børnehave, os mulighed for allerede på et tidligt tidspunkt at arbejde med børnene i årgangsinddelte grupper - de kommende skoleklasser. Gennem en samarbejdsaftale med skolen understøtter vi den gode overgang fra børnehave til skole. Ligeledes har vi fokus på den gode overgang fra dagpleje til børnehave ved at byens dagplejere jævnligt besøger børnehaven med kommende børn.


Tirsdag d. 19.05.20

19-05-2020

Idag har Blå kørt på mooncar, gynget og kørt på rutchebane. Gul har cyklet og fundet bænkebidere og andre insekter, mens Grøn har kørt på egne cykler og lavet forskellige aktiviteter herpå.

Torsdag 14/5

14-05-2020

Blå har malet på sten, og haft diskotek i bålhytten. Gul har leget i lege grupper og nogen har bagt boller. Grøn har været på tur med madpakker.

Hverdagsglimt

13-05-2020

Kære forældre, Vi har oprettet en fotomappe med billeder fra hverdagen, hvor i kan se børnene i forskellig leg og aktiviteter i den nye corona dagligdag. Mappen hedder hverdagsaktiviteter 2020, og kan findes på min institution og hjemmeside.


Tirsdag d. 12.05.20

12-05-2020

Idag har Blå lavet gymnastik og leget på legepladsen. Gul har været på gåtur i Sønderholm, og leget inden døre. Grøn har været kreative på værkstedet, og har kørt på løbecykler.

Onsdag d.6/5-20

06-05-2020

Idag har nogle fra blå været i skoven og lege sanglege,anden gr gik ud gennem tunellen fandt blomster.og tredie gr på tur i byen og se hvor nogle af børnene bor.Gul har leget ude på legepladsen og andre set film. Grøn har leget i grupperne og malet inde.

Tirsdag d. 05.05.20

05-05-2020

Idag har Blå haft besøg af ny dreng på stuen, Noah, og malet med vandfarver. Gul har holdt fødselsdag for Sille-Marie og Milas, og leget ude og inde i små grupper. Grøn har leget i små grupper på legepladsen.

Kommende aktiviteter

26/5 Gulgruppe på tur.
Gruppen er på tur, det kan være en kort eller lang tur til bens eller med bus.
27/5 Blågruppe er på tur
Gruppen er på tur, det kan være en kort eller lang tur til bens eller med bus.

Galleri

Her kan du følge med i hvad vi laver, du kan løbende se og downloade billeder fra diverse arrangementer.