Velkommen til vores hjemmeside.

Nødpasning se under dokumenter CORONA NØDPASNING

Hos os får I, som forældre, et godt pædagogisk tilbud til jeres barn. Vores arbejde bygger på værdierne tryghed, nærvær og anerkendelse.

Et godt børnehaveliv handler bl.a. om, at alle ansatte i huset har hjertet på rette sted, at vi voksne er nærværende, inkluderende, anerkendende, har en positiv omgangsform og tone i forhold til børnene, forældrene og personalet - at vi alle kan give tid til hinanden og at vi lægger vægt på et fagligt udfordrende miljø. Børnehaven Sønderholm skal være et rart sted at være for alle, som har deres gang i huset. Vi skal i fællesskab vedligeholde og holde fast i et miljø, hvor alle bliver mødt med varme og respekt, uanset hvor forskellige vi kan være.

Omsat i praksis betyder det bl.a.
- At vi vægter en god modtagelse af både jer og jeres barn.
- At vi har et skød og en kærlig hånd til børn der har behov
- At barnet hver dag spiser og har samling i en mindre gruppe med en fast voksen.
- At vi lytter til barnet og inddrager dets perspektiv.

Som noget særligt giver vores placering i det mindre lokalsamfund, hvor de fleste børn går i vores børnehave, os mulighed for allerede på et tidligt tidspunkt at arbejde med børnene i årgangsinddelte grupper - de kommende skoleklasser. Gennem en samarbejdsaftale med skolen understøtter vi den gode overgang fra børnehave til skole. Ligeledes har vi fokus på den gode overgang fra dagpleje til børnehave ved at byens dagplejere jævnligt besøger børnehaven med kommende børn.


Torsdag 17/9

17-09-2020

Blå stue har i dag leget bevægelseslege og rim og remser. Gul stue var opdelt så årgang 16 drengene har været i værkstedet og de andre har malet. Rød stue har været på tur til søen, hvor vi fandt krible krable dyr i den nærliggende skov - det var sjovt!

16/9

16-09-2020

Rød har haft musik og bevægelse på legepladsen. Gul's drenge årgang 16 har byggeprojekt med Kasper de andre fra gul har malet med Utta. Blå har været i Lergraven med madpakker. Grundet corona må vi ikke tage bussen, derfor er tur dagene i nærområdet.

Tirsdag d. 15.09.20

15-09-2020

Idag har Blå og Rød leget på legepladsen, hvor der bl.a. er blevet hoppet i sjippetov. Gul har været på tur til Troldkirken, hvor der blev øvet i at klatre og hoppe fra de store sten.


P-plads som legeområde

14-09-2020

Fra tirsdag d. 15 September vil vi igen bruge p-pladsen som lege område, derfor bedes i igen holde udenfor når i aflevere og henter. Med venlig hilsen Personalet

Torsdag d. 10/9

10-09-2020

Glædelig Torsdag Blå og gul gruppe har lavet bål og spist skumfiduser. Derudover har den stået på ansigtsmaling. Rød gruppe har været på skraldetur, hvor vi har samlet skrald rundt omkring i Sønderholm.

Efterårets garderobe

08-09-2020

Det er tid til at tjekke op på børnenes garderober. Børnene skal have termotøj, regntøj, kondisko og gummistøvler tilgængeligt hver dag, og hav gerne to sæt skiftetøj med i deres garderobe kasser. Venlig hilsen Personalet