Velkommen til Børnehuset Klodshans.

Børnehuset Klodshans er en integreret institution, normeret til 50 børn, heraf 15 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn. Vi er placeret i Nibe, tæt ved skolen og hallen, og i gå afstand til Børneskoven. Børnehuset Klodshans, gemmer sig på en bakke i et boligkvarter, der hedder Eventyrbakken, omkranset af en dejlig kuperet legeplads med træer, buske og græs, med mange muligheder for bevægelse, fordybelse og aktiviteter.

Børnehuset Klodshans har frokostordning og forældrebetalt frugtordning. Køkkenassistent Louise, laver maden fra bunden. Vi har økologisk spisemærke, og har særlig fokus på sundhed & økologi.

Børnehuset Klodshans er en del af dagtilbud Nibe/frejlev, som består af Børnehaven Myretuen, Børnehaven Møllehuset, Børnehaven Dragehaven, Børnehaven Solsikken, Børnehuset Lunden, Børnehaven Sønderholm, Børnehaven Kolloparken, Børnehaven Spiloppen og Børnehaven Vivaldi. I dagtilbuddet samarbejdes bl. a. omkring økonomi, ledelse, pædagogik, ligesom der er samarbejdsaftaler i forhold til pasning i diverse helligdage/ferier m.m.

Vi anvender ICDP som metode - ICDP er en forkortelse af International Child Development Program. Vi arbejder ud fra en anerkendende, relations- og ressourceorienteret tilgang. ICDP bygger på tanken om, at al udvikling sker i relationer, gennem samspillet mellem mennesker og er dermed en relationspædagogik, som sætter fokus på relationen mellem barnet og den voksne. Læs mere om dette og meget mere under fanen "dokumenter"

Ønsker I yderligere informationer, er i velkomne til at kontakte institutionen på telefon eller mail.

God læselyst :)

Vigtig Info

Vores nødpasning er blevet forlænget til d.13 april. Hvis I har brug for nødpasning så skal jeg Pædagogisk Leder kontaktes på telefon nr. 20 81 24 33.
Mvh Mette Stagsted