Velkommen til Børnehaven Fantasia

Velkommen til børnehavens hjemmeside, som vi håber vil give dig indblik i børnehavens liv.

I Børnehaven Fantasia mødes børn med anerkendelse og respekt de bliver set, hørt og forstået, i et gensidigt samspil med personale og andre børn.

Alle børn har ret til at indgå i relationer og fællesskab. Fællesskabet er forudsætningen for, at udvikle et nuanceret blik for forskellighed. Vi arbejder efter at alle børn, deltager ud fra egne præmisser og at det mødes med, at det er betydningsfuldt og kan bidrage til fællesskabet.

Vi skaber udviklings- og lærings miljø, der styrker børns selvværd og selvforståelse. børn lærer og udvikler sig gennem deres aktive deltagelse i hverdagens rutiner, i forskellige former for leg og andre aktiviteter som igangsættes af personale.


Børnehaven består af en almen- og en specialgruppe.
Almendelen er omfattet af Dagtilbudsloven og normeret til 40 børn i alderen 3 år-skolestart og delt op i 2 grupper, Hindbærsnitterne(de yngste) og Kanelsneglene(de ældste). Specialgruppen Kringlerne er omfattet af Servicloven §32 og er normeret til 6 børn i alderen 0-skolestart, med vidtgående fysisk/psykisk handicap.

I Fantasia møder du kompetente medarbejdere, der har fokus på at skabe de bedst mulige rammer for et godt barndoms liv og er udviklende læringsmiljø.

Venlig hilsen

Ane Blackstad Kristensen
Pædagogisk Leder

Dagtilbud Seminariekvarterets perspektivplan;

https://www.aalborg.dk/media/8329263/perspektivplan-2018-20-dagtilbud-seminariekvarteret.pdfAfslutning med orangegruppe

02-06-2020

Nu nærmer tiden sig for børnenes sidste dag i børnehaven - efter sommerferien skal de starte i skole. Torsdag d. 11 juni kl. 9.30- 12 holder vi afslutning for de børn der er i orangegruppe. læs vedhæftet brev fra Vibeke og Mette.
\\S301028\N1SBLAC\SKRIVEBORD\Afslutning orangegruppe.pdf

Genåbning af Fantasia specialgruppen

14-04-2020

Her kan I forældre læse om hvordan I skal forholder jer, når vi genåbner Fantasia d. 15 april. Det er vigtigt at I læser det inden i kommer. Der er et til specialgruppen.
\\S301028\N1SBLAC\SKRIVEBORD\Forældrebrev Kringleren.pdf

News about Corona virus

12-03-2020

Read the news


Grundlovsdag - svar fristen er udløbet

28-02-2018

Grundlovsdag lukker vi kl. 12. Dem der er tilmeldt henvender jeg mig til vedr. fremmøde tider. Den manglende tilbagemelding betragter jeg som ferie/fravær. Hvis dette ikke er tilfældet skal i kontakte mig. Venlig hilsen Ane B. Kristensen

Orientering vedr. pædagogstuderende

01-06-2016

D. 29 maj er det Lucas og Mathildes sidste praktikdag her i børnehaven. Vi ønsker dem alt held og lykke fremover. Tirsdag d. 2 juni byder vi Louise og Maiken velkommen. Maiken er tilknyttet almengruppen og Louise er tilknyttet specialgruppen.