VIGTIG : ved behov for nødpasning kontakt pædagogisk leder Kirsten Frederiksen 25200523
Som følge af udviklingen af coronavirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen holder alle daginstitutioner lige nu lukket. I forbindelse med lukningen er der etableret nødpasning. Du kan læse mere om nødpasning på www.aalborg.dk/corona under 'Skole og Dagtilbud'.


Velkommen til Børnehaven Feggesundvej.

I BH Feggesundvej lægger vi vægt på, at børnehaven skal være et rart sted at være, og alle skal føle sig velkomne.

Vores børnehave er et sted, hvor det enkelte barn kan udvikle sig i samspil med børn og voksne. Her skal alle føle sig som en værdifuld del af fællesskabet. Med udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer, møder vi barnet med respekt og anerkendelse.

Her kan du/I se en video om hverdagen i BH Feggesundvej. Klik på linket herunder:
https://www.youtube.com/watch?v=pkOAQ4fKiHQ

Vi tilstræber et åbent, ærligt og ligeværdigt forældre samarbejde med gensidig respekt og forståelse af og for hinanden. Vi ser forældre som de vigtigste samarbejdspartnere i arbejdet med børnene.

I børnehaven er der en blandet personalegruppe bestående af både kvinder og mænd, i forskellige aldre. Personalet arbejder ud fra ICDP, International Child Development Program Der er tale om et såkaldt sensitivgrinesprogram, hvor målet er at forbedre pædagogers evne til at møde barnene på deres egne præmisser i både emotionel og kognitiv forstand.

Kl. 6:30 åbner børnehaven: her tilbyder vi morgenmad, bestående af brød, havregryn og mælk
kl 11.30 spiser vi frokost, vi vægter sunde madpakker, og opfordre til at i følger Aalborgkommunes kostvejledning
Efter maden går alle ud og leger på legepladsen, det kan være den fri leg, eller voksen styrede aktiviteter
kl 14:00 er der frugt, inde eller ude

vi lukker 16:45 og torsdag kl. 17:00


Vi har 4 primærgrupper, hvor der er tilknyttet pædagoger, samt 3 aldersinddelte grupper.


Legepladsen omkranser børnehaven og der er god mulighed for at finde små steder, hvor man kan lege "lidt i fred" eller steder, hvor der er plads til fysiske udfordringer.

Vi vægter ude livet højt og har i flere år været med i Naturprojektet - Kroppen på Toppen i Naturen. Vi er en naturinstitution med Grønt flag.


Pædagogisk tilsyn

"Kære forældre. På baggrund af det fokus, der har været omkring kvaliteten i daginstitutioner, har Aalborg Kommune besluttet at nyeste tilsyns rapport fra pædagogisk tilsyn offentliggøres på institutionernes hjemmeside. Tilsyns rapporten kan findes under fanen "dokumenter".
i kan altid kontakte os på bh-feggesundvej@aalborg.dk