VIGTIGT:

Som følge af udviklingen af coronavirus (Covid-19) er der etableret særlig foranstaltninger i forhold til smittespredning i vores institution.
Planlagte arrangementer er aflyst eller udskudt til senere afholdelse.
Har I spørgsmål til vores praksis og håndtering, kontakt da pædagogisk leder Louise Sejer Christensen på 31993272.

-----
Velkommen til Daginstitutionen Grenen.

Vi er en kommunal 0-5 års daginstitution, hvilket betyder, at vi har 15 pladser til små børn mellem 0-2 år, og vi har 34 pladser til børn mellem 2-5 år.

På Grenen er omdrejningspunktet tryghed. Vi prioriterer omsorg og nærvær meget højt. Der skal altid være plads til at blive trøstet af en nærværende voksen, eller til at sidde hos en voksen, hvis man har brug for det. Der skal også være plads og tid til, at de voksne kan guide børnene i alle dagens udfordringer hvad enten det er en konflikt eller tøj, som skal tages på.

Vi er ude hver dag og gerne på vores store legeplads. Desuden bruger vi nærmiljøet, hvor der både er skov, marker og et dejligt stisystem rundt til mange legepladser.
Grenen blev i efteråret 2017 certificeret og fik tildelt Friluftrådets 'Det grønne flag', som betyder, at vi vægter naturen og muligheder for oplevelser i og med naturen. I september 2020 hejste vi også vores 'BLÅ FLAG' som er endnu en certificering af vores fokus på udeliv med masse af bevægelse i vores hverdag.

På Grenen har vi en fantastisk, velfungerende madordning. Maden er hjemmelavet og tilberedt af uddannet køkkenpersonale, som laver varieret og sund mad til alle børn 5 dage om ugen.
Vi har økologisk spisemærke i sølv. Det betyder, at alt vores mad er mellem 60-90 % økologisk. Da køkkenet har en central placering i alrummet, har børnene mulighed for at sanse maden hele dagen. De smager og har mulighed for at hjælpe til med eksempelvis skrællearbejdet i køkkenet.

Man er altid velkommen til at komme og se vores institution efter aftale samt at benytte vores legeplads udenfor åbningstid.

Venlig hilsen
Personalet i Grenen

Velkommen til Olivia i Vuggestuen

03-09-2020

Velkommen til Olivia og hendes familie som starter 1/12 hos Bøllerne.