VIGTIGT: Ved behov for nødpasning ring til pædagogisk leder Helle Ryom: 31 94 22 25.

Som følge af udviklingen af coronavirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen holder alle daginstitutioner lige nu lukket. I forbindelse med lukningen er der etableret nødpasning. Du kan læse mere om nødpasning på www.aalborg.dk/corona under 'Skole og Dagtilbud'.Nærvær, sprog og udeliv i Børnehaven Blåkildevej
Grundlaget for et godt børnehaveliv og en god børnehavedag er omsorgsfulde og nærværende voksne. Alle aktiviteter i børnehaven understøttes af sproglig læring. Vi er vilde med, at være ude og bruge vores uderum og nærmiljø - vi arbejder efter, at mange af de læringsaktiviteter der finder sted inde også kan finde sted ude.

Nærvær og omsorg hele dagen
Tryghed og omsorg fra nærværende voksne er altafgørende for, at børn trives, udvikler og lærer i børnehaven. Et kram når der er brug for det, en high-five når man øver sig eller noget lykkedes, en hånd at holde i når noget er svært. Det er vigtigt for os, at alle børn oplever tilstedeværende nærværende voksne.

Sproget er kerneområdet
Udvikling og understøttelse af sproget er et meget stor fokusområde i vores børnehave. Vi arbejder efter, at indrette børnehaven og tilrettelægge hverdagen, så vores læringsmiljøer er sprogligt understøttede, at de læringsaktiviteter der finder sted i løbet af hele dagen har tydelige sproglige elementer i sig og at der skabes mulighed for, at alle børn får sproglige øvebaner.

Udeliv - en aktiv del af hverdagen
Nærmiljøet og uderummet er en aktiv del af vores hverdag. Vi går på tur flere gange i løbet af ugen til forskellige destinationer i området omkring børnehaven.
Vi er ude hver dag i børnehaven og arbejder hele tiden på, at skabe og vedligeholde et uderum hvor der er en masse forskellige muligheder og tilbud for børnene. Du kan læse mere om vores uderum under fysiske rammer.

Fakta om Børnehaven Blåkildevej
Vi er en kommunal børnehave med plads til 32 børn i alderen 3 til 6 år. I er altid meget velkomne til, at komme på besøg og se vores børnehave. Legepladsen er også åben i weekenden og må meget gerne benyttes. Har du lyst kan du se en film om Børnehaven Blåkildevej (åbner i YouTube).